عضو هیات علمی دانشكده علوم تغذیه:
حضور متخصصان تغذیه بالینی در آی سی یو پر رنگ تر می شود
عضو هیات علمی دانشكده علوم تغذیه، اظهار داشت: حضور متخصصان تغذیه بالینی در بخش های آی سی یو پررنگ تر می شود.
به گزارش نیازگاه به نقل از مهر، سیده زهرا شریعت پناهی درباره مشکلات تغذیه ای در آی سی یو، اضافه کرد: دلیل مشکلات تغذیه ای در آی سی یو عدم تیم گروهی متشکل از پزشک متخصص، فیزیوتراپ و متخصص تغذیه جهت تصمیم گیری در جهت تغذیه صحیح بیماران است. اما هم اکنون هر یک از پزشکان به صورت جداگانه بیماران را ویزیت و درمان می کنند. وی افزود: عدم تیم گروهی پزشکان و متخصصان در آی سی یو سبب بروز کمبود کالری، پروتئین و ریزمغذی ها در بیماران و کار پزشکان بیشتر می شود چون وقتی بیمار گرفتار سو تغذیه می شود، به صورت طبیعی مدت بستری هم بیشتر خواهد شد. عضو هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور عوارض ناشی از سوءتغذیه را زخم بستر، نارسایی تنفسی و کلیوی دانست که هزینه گزاف به دولت تحمیل می کند. شریعت پناهی به حضور پررنگ تغذیه بالینی در آی سی یو اشاره نمود و بیان داشت: دانشجویان تغذیه بالینی مثل انترن هستند و باید در آی سی یو حضور داشته باشند و ما تلاش می نماییم این حضور را گسترش بدهیم. ایشان در ادامه با اشاره به تغذیه بیماران مبتلا به کرونا در آی سی یو اظهار داشت: تفاوتی که بین بیماران مبتلا به کرونا نسبت به سایر بیماری ها در آی سی یو وجود دارد، بی اشتهایی زیاد در آنها است. چون که تا زمانی که التهاب حضور داشته باشد، بی اشتهایی هم وجود دارد. ازاین رو از مکمل های تغذیه ای از راه دهانی، روده ای و وریدی کمک می گیریم. شریعت پناهی اضافه کرد: هدف، عدم کاهش وزن بیماران در مبتلایان به کرونا است و اگر کاهش وزنی ایجاد شود، نباید این کاهش بیشتر از ۱۰ درصد وزن اولیه باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب