تأمین زمین مناسب، محور اصلی توسعه طرح های حمایتی مسکن
به گزارش نیازگاه، مدیرکل دفتر طرح ریزی و پایش طرح های مسکن وزارت راه و شهرسازی، تأمین زمین مناسب برای توسعه مسکن را از اولویت های اساسی این وزارتخانه مطرح کرد.
به گزارش نیازگاه به نقل از مهر، مدیرکل دفتر طرح ریزی و پایش طرح های مسکن وزارت راه و شهرسازی، تامین زمین مناسب برای توسعه مسکن را از اولویت های اساسی این وزارت خانه عنوان نمود و اظهار داشت: دولت در سالهای قبل کوشیده است تا حد امکان، اراضی مناسب را برای اجرای طرح های حمایتی مسکن شناسایی و آماده سازی کند.
نادر عربی بلاغی در برنامه «رهیافت» رادیو اقتصاد ضمن اشاره به سابقه اجرای طرح های حمایتی مسکن در کشور اضافه کرد: اجرای عملی این پروژه ها از سال ۱۳۸۸ شروع شد و مسکن مهر بعنوان اصلی ترین طرح، بخش قابل توجهی از اراضی مناسب توسعه مسکن را به خود اختصاص داد.
وی با اعلان اینکه بعد از مسکن مهر، طرح های حمایتی دیگری نیز در کشور اجرا شد، خاطرنشان کرد: طرح اقدام ملی و در ادامه نهضت ملی مسکن، از مهم ترین برنامه های حمایتی دولت در عرصه مسکن بوده اند.
به گفته عربی بلاغی، همزمان با این طرح ها، برنامه های دیگری همچون مسکن معلولان، مسکن محرومان و طرح جوانی جمعیت نیز در کشور به اجرا درآمده که همگی نیازمند تامین زمین بوده اند.
مدیرکل دفتر طرح ریزی و پایش طرح های مسکن وزارت راه و شهرسازی اشاره کرد: دولت متناسب با اجرای این طرح ها، اراضی در اختیار خودرا آماده سازی کرده و در راه اجرای پروژه ها قرار داده است.
عربی بلاغی با تاکید بر این که وزارت راه و شهرسازی تا حالا بخش قابل توجهی از تقاضای مؤثر، خصوصاً تقاضایی که مبتنی بر آورده متقاضیان بوده را پاسخ داده است، اظهار داشت: این روند در مراحل بعدی نیز ادامه می یابد.
وی اضافه کرد: در مرحله اخیر نام نویسی مسکن، پایشی در استانهای مختلف انجام شد و شهرهایی که امکان تامین زمین، الحاق یا تغییر کاربری اراضی در آنها وجود داشت، شناسایی شدند. همزمان، نیازسنجی متقاضیان نیز صورت گرفته است.
به گفته این مقام مسئول، نام نویسی جدید مسکن ادامه فرآیندهای پیشین بوده و سازوکار متفاوتی ندارد و تنها در مناطقی انجام شده که زمین آماده، امکان تامین زیرساخت ها و خدمات مورد نیاز در آنها فراهم بوده است.
مدیرکل دفتر طرح ریزی و پایش طرح های مسکن وزارت راه و شهرسازی تاکید کرد: شرط اصلی وزارت خانه، ساخت مسکن در اراضی ای است که امکان ایجاد زیرساخت ها و خدمات لازم در آنها وجود داشته باشد؛ چونکه علاوه بر تامین زمین، ایجاد زیرساخت ها نیازمند منابع مالی قابل توجه و برنامه ریزی دقیق است.
عربی بلاغی در آخر خاطرنشان کرد: در مناطقی که متقاضیان در انتظار قرار دارند، اولویت با همین متقاضیان است و کم کم وارد پروژه های مسکن خواهند شد، اما در مناطقی که تقاضای معوق وجود ندارد، نام نویسی جدید انجام شده است.
منبع: niazgah.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب