خراسان رضوی رتبه چهارم تولید قارچ کشور را دارد
به گزارش نیازگاه مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار داشت: این استان در تولید قارچ رتبه چهارم کشور را بعد از استانهای تهران، البرز و اصفهان داراست.
محمد میری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه کرد: سالانه بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ تن قارچ در استان تولید می شود که بیش از ۹۸ درصد این میزان قارچ دکمه ای، بعنوان دارنده بیشترین اقبال از طرف مصرف کنندگان است.
وی با اعلان اینکه یک تا ۲ درصد تولید استان به تولید انواع دیگر قارچ ها مانند شاه صدف، شیتاکه و گانودرما اختصاص دارد، افزود: بمنظور افزایش سرانه مصرف قارچ خوراکی خانوارها در استان، برنامه ریزی هایی انجام شده است تا ظرفیت تولید قارچ خوراکی تا ۱۸ هزار تن در سال بالا رفته و واحدهای تولیدی قارچ خوراکی توسعه پیدا کنند.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان رضوی درباب توسعه صنعت قارچ خوراکی استان اظهار نمود: ۲۵۷ واحد تولید کننده قارچ خوراکی در سطح استان با ظرفیت اسمی سالانه ۱۵ هزار و ۸۳۶ تن و ظرفیت حقیقی ۱۲ هزار و ۵۱۸ تن با سطح زیر کشتی معادل ۷۸ هکتار فعالیت دارند.
وی اضافه کرد: تولید قارچ در استان بصورت مستقیم برای هزار و ۵۰۰ نفر و بصورت غیرمستقیم برای حدود ۲ تا ۲ هزار و ۵۰۰ نفر، بسته به فصل تولید، اشتغال به وجود آورده است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: از ۲۵۷ واحد تولیدکننده قارچ خوراکی در استان، ۷۲ واحد صنعتی با ظرفیت تولیدی افزون بر ۵۰ تن در سطح استان فعالیت می نمایند که تولید این ۷۲ واحد صنعتی برابر ۱۰ تن در سال است و بطور کلی ۲۸ درصد واحدهای تولید کننده قارچ خوراکی در استان، ۸۰ درصد تولید این محصول را دارند.
منبع: niazgah.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب