Niazgah نیازگاه
فعال صنفی:

مالكان اتوبوس های بین شهری برای جلوگیری از ورشكستگی حمایت شوند

مالكان اتوبوس های بین شهری برای جلوگیری از ورشكستگی حمایت شوند

ایرنا- عضو هیات مدیره کانون سراسری رانندگان حمل و نقل جاده ای بخش مسافر کشور اظهار داشت: مالکان اتوبوس فعال در حوزه ناوگان حمل و نقل جاده ای مسافر در زمینه تأمین قطعات، لاستیک و روغن به شدت تحت فشار هستند و انتظار است که در این حوزه حمایت هایی صورت گیرد.


احسان روشن روز، سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اضافه کرد: ایجاد مشکلات متعدد، کمبودها و عدم پشتیبانی از ناوگان حمل نقل مسافر سبب شده که این حوزه امروز در آستانه ورشکستگی قرار گیرد.
عضو هیات مدیره کانون سراسری رانندگان حمل و نقل جاده ای بخش مسافر کشور عنوان کرد: امروز به علت وجود مشکلات بسیار در حوزه حمل و نقل مسافر و نبود حمایت، هیچ کس حاضر به سرمایه گذاری در این عرصه نیست و طی ایام کرونا هم اگر تدبیرهای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و در راس آن معاونت حمل و نقل جاده ای این سازمان نبود، این حوزه در بخش مسافر در سال ۱۳۹۹ گرفتار ورشکستگی شده بود.
وی اظهار داشت: پیش از انتشار کرونا در حوزه حمل و نقل مسافر با مشکلات بسیاری مواجه بودیم که با شیوع ویروس کرونا، این مشکلات تشدید شد و همانند یک تیر خلاص عمل کرد.
روشن روز افزود: هر زمان هم که اتفاق ناگواری در این عرصه روی می دهد همچون حادثه واژگونی اتوبوس خبرنگاران و سرباز معلمان که منجر به کشته شدن ۲ نفر از خبرنگاران و پنج نفر از سرباز معلمان و همینطور مصدومیت تعدادی دیگر از سرنشینان این دو اتوبوس شد، انگشت اشاره برای معرفی مقصر به سمت حوزه حمل و نقل نشانه می رود.
وی، ضمن ابراز تاسف از وقوع این حوادث تلخ و تسلیت به خانواده جان باختگان اضافه کرد: ما هرگونه قصور و تخلفی از جانب رانندگان این دو خودرو را می پذیریم و قابل چشم پوشی هم نیست، اما این مسئله را نباید به همین جا ختم کرد و باید صدمه شناسی کرد و دید که چرا یک مالک اتوبوس، توان تعمیر و نگهداری خودرو خویش را ندارد و مشکلات حوزه حمل و نقل هم دیده شود.
عضو هیات مدیره کانون سراسری رانندگان حمل و نقل جاده ای بخش مسافر کشور افزود: در کنار قصور راننده در به حرکت درآوردن خودرو معیوب و گرفتار نقص فنی، باید از کسانی که این خودرو ها را اجاره کرده اند هم سوال کرد چرا با وجود خودرو های به روز و ایمن باید این خودرو های مستهلک به کار گرفته شوند؟
روشن روز اظهار داشت: در پایانه شهر ارومیه، ناوگان وی آی پی با خودرو های نو مشغول خدمات رسانی هستند، خودروهایی که مجهز به سیستم هایی هستند که اگر نقص فنی داشته باشد سامانه به وسیله پیامک به راننده اخطار می دهد و همزمان کارت هوشمند راننده هم مسدود می شود و تا مشکل رفع نشود این کارت باردیگر فعال نمی گردد.
او اضافه کرد: این که گفته می شود ترمز ثانویه اتوبوس گرفتار ایراد بوده باید دید که چه حمایتی از ناوگان حمل و نقل مسافر شده است، چگونه مالک باید در این شرایط که به سختی فعالیت می کند هزینه ۲۰ میلیون تومانی تعمیر ترمز ثانویه را تأمین کند، مالک چگونه باید برای خودروی خود لاستیک حلقه ای ۱۵ میلیون تومان تهیه کند؟
این فعال صنفی حوزه حمل و نقل خاطرنشان کرد: این مسائل را که مطرح می نماییم برای توجیه کردن یا سرپوش گذاشتن به روی تخلف یا کوتاهی هایی که در جریان دو حادثه مذکور یا حوادث مشابه صورت می گیرد نیست بلکه اینها را مطرح می نماییم تا مسؤلان به خود بیایند و مشکلات این حوزه را ببینند و برای حل آن چاره اندیشی کنند تا دیگر شاهد چنین رخدادهای تلخ و ناگواری نباشیم.
رئیس کانون رانندگان حمل و نقل جاده ای مسافر استان فارس با تکیه بر ضرورت پشتیبانی از مالکان اتوبوس های بین شهری اظهار داشت: هم اینک در شهر شیراز ۳۶ شرکت مسافربری فعال است و تعداد ناوگان حمل و نقل جاده ای بخش مسافر در این شهر هم حدود ۳۸۰ دستگاه است که نسبت به پیش از شیوع بیماری کرونا حدود ۳۰ درصد کاهش داشته است.
روشن روز اضافه کرد: مالکان و رانندگان این حوزه برای تأمین قطعات فنی ناوگان با مشکل تقلبی بودن قطعات هم مواجهند بگونه ای که بیشتر این قطعات تقلبی و از نوع درجه سه در بازار یافت می شود و مالک مجبور است همین قطعه تقلبی را با چند برابر قیمت اجناس اصلی تأمین کند و در هنگام فعالیت هم همواره ترس و دلهره داشته باشد.
به گزارش نیازگاه به نقل از ایرنا، ۲۵ نفر از خبرنگاران رسانه های کشور بامداد چهارشنبه (۲ تیرماه ۱۴۰۰) برای بازدید از طرح های ستاد احیای دریاچه ارومیه عازم پیرانشهر شدند که اتوبوس آنان عصر همان روز در ۱۵ کیلومتری این شهرستان در منطقه بیگم قلعه پیرانشهر گرفتار حادثه شد. در این حادثه غم انگیز، ریحانه یاسینی و مهشاد کریمی خبرنگاران پرکار و متعهد خبرگزاری های ایرنا و ایسنا جان خویش را از دست دادند.
همچنین در حادثه واژگونی اتوبوس حامل سرباز معلمان استان سیستان و بلوچستان در دهستان دهشیر شهرستان تفت استان یزد که ساعت ۶ بامداد روز سوم تیرماه رخ داد، هفت سرنشین فوت کرده و ۲۶ نفر مصدوم شدند که پنج نفر از فوت شدگان، سربازمعلم بودند.


1400/04/08
12:29:11
5.0 / 5
901
تگهای خبر: بازار , خدمات , دستگاه , قیمت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
Niazgah
niazgah.ir - حقوق مادی و معنوی سایت نیازگاه محفوظ است

نیازگاه

نیازمندیهای اینترنتی