Niazgah نیازگاه

صعود بورس ها در اروپا و آمریكا

صعود بورس ها در اروپا و آمریكا

به گزارش نیازگاه بیشتر شاخص های مهم بورسی كشورهای غربی سبزپوش شدند.


به گزارش نیازگاه به نقل از بلومبرگ، میزان مخارج مصرفی که اصلی ترین محرک رشد اقتصادی در آمریکا به حساب می آید رو به بهبود است. در ماه ژوئن رشد بخش خرده فروشی ۱.۲ درصد اندازه گیری شده که سومین رشد متوالی این بخش است اما هنوز این رشد فاصله بسیاری با رشد دو درصدی مورد انتظار اقتصاددانان بود.
به قول کارشناسان اقتصادی، در صورتیکه دولت آمریکا نتواند موافقت کنگره را برای اجرای یک بسته حمایتی بزرگ دیگر کسب کند، رشد بخش مخارج مصرفی در آمریکا باردیگر تحت فشار قرار خواهد گرفت؛ ازاین رو یک فاکتور مهم برای صعود بورس های آمریکا در آینده این خواهد بود که دولت بتواند با کنگره بر سر اجرایی شدن این بسته به توافق برسد.
باآنکه امیدواری ها نسبت به مهار کرونا بیشتر شده اما آمارهای اخیر از رشد اقتصادی کشورها نشان می دهد، نتایج اقتصادی این ویروس جدی و گسترده است. اریک روزنگرین- مدیر دفتر منطقه ای فدرال رزرو در بوستون در همین رابطه اظهار داشت: تلاشهای ناکافی برای به کنترل درآوردن شیوع بیماری نه تنها از نظر جانی برای شهروندان خطرناک می باشد بلکه می تواند اقتصاد را به یک دوره رکودی فراگیر و طولانی بکشاند. هم اکنون کرونا یکی از بزرگ ترین چالش های بر سر راه اقتصاد است.
روزن گرین هم چنین با دفاع از سیاست های بانک مرکزی آمریکا اظهار داشت که ابزارهای موجود برای مقابله با شرایط اضطراری کنونی به میزان مطلوبی به کار گرفته شده اند. کاملا با نظر کسانی که از شکست سیاست های حمایتی سخن می گویند، مخالفم.
تعطیلی گسترده کسب و کارها و اختلال در زنجیر تأمین تجاری، نتایج محسوس اقتصادی کرونا برای کشورهای مختلف بوده است. سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در گزارشی پیش بینی نمود متوسط رشد اقتصادی کشورهای جهان تا آخر سال جاری به منفی شش درصد برسد که این وضعیت در صورت بروز موج دوم بدتر هم خواهد شد و در این سناریو اقتصاد جهانی احیانا ۷.۶ درصد کوچک تر خواهد شد.
تابحال بیشتر از ۲۱ میلیون و ۹۱۳ هزار و ۶۵۹ مورد مبتلا شدن به کرونا گزارش شده است که در این بین ۷۷۴ هزار و ۷۷۶نفر جان خویش را از دست داده اند. در میان کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با ۱۷۳ هزار و ۱۸۹ نفر، برزیل با ۱۰۸ هزار و ۵۴ نفر، مکزیک با ۵۶ هزار و ۷۵۷ نفر، هند با ۵۱ هزار و ۷۹۵ نفر و انگلیس با ۴۱ هزار و ۳۶۹ نفر بوده است.
هم اکنون بین معامله گران بر سر مسیر آینده بازار وحدت نظر وجود ندارد. شماری از معامله گران معتقدند که با کاهش شدت انتشار کرونا و از سرگیری فعالیتهای اقتصادی و تجاری، رشد اقتصادی در ماه های پیش رو باردیگر وارد محدوده مثبت خواهد شد اما شماری دیگر معتقدند تشدید تنش های بین چین و آمریکا، نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و احتمال شیوع موج دوم کرونا در پاییز و زمستان ریسک های مهمی هستند که باید در تصمیم گیری ها لحاظ شوند و دارایی های امن، مقصد مناسب تری برای سرمایه گذاری خواهند بود. وارن بافت- یکی از مشهورترین معامله گران بورسی جهان همچون افرادی است که به تازگی تصمیم گرفته است تا جریان سرمایه گذاری های خویش را به دارایی های امن تری نظیر طلا منتقل کند. در هفته های اخیر بهای اونس جهانی طلا و هم چنین نقره به رکوردهای جدیدی دست یافته است.
به لطف صعودهای اخیر، شاخصهای بورسی تا حد زیادی از زیان های ماه مارس فاصله گرفته اند بگونه ای که شاخص اس اند پی ۵۰۰ در رزهای اخیر حدودا ۵۰ درصد بالاتر از وضعیت خود در اواسط ماه مارس قرار دارد. بانک گلدمن ساکس پیشبینی کرده است طی ماه اینده شاهد رکوردشکنی جدیدی در شاخصهای بورسی باشیم.
دیوید کاستین- تحلیل گر بازار بانک گلدمن ساکس اظهار داشت: تحلیل تکنیکال نمادهای اصلی بازار نشان داده است وضعیت امیدوارکننده است و در ایام اخیر شاهد بهبود محیط کلان اقتصادی هم بوده ایم. اگر در زمینه واکسن مقابله با کرونا به دستاوردهای قابل اتکای جدیدی برشسیم آن وقت شاهد یک دوره طولانی و باثبات در صعود شاخص ها خواهیم بود اما حتی بدون آن هم انتظار داریم شاخص ها در سطح بالاتری از جایی که ماه قبل در ان قرار داشتند، بایستند.
بورس آمریکا
در وال استریت، بیشتر شاخص ها صعودی بودند تا جایی که دو شاخص از سه شاخص اصلی بورسی در سطح بالاتری از روز قبل خود بسته شدند. شاخص «داوجونز ایدانستریال اوریج» با ۰.۱۹ درصد ریزش نسبت به روز قبل و در سطح ۲۷ هزار و ۸۷۸.۶۳ واحد بسته شد.
شاخص «اس اند پی ۵۰۰» با ۰.۳۷ درصد افزایش تا سطح ۳۳۸۵.۳۲ واحدی بالا رفت و دیگر شاخص مهم بورسی آمریکا یعنی «نزدک کامپوزیت» با ۰.۹۳ درصد صعود در سطح ۱۱ هزار و ۱۲۱.۹۲ واحدی بسته شد.
سمیر سامانا- استراتژیست ارشد سرمایه گذاری در بانک ولزفارگو اظهار داشت: به نظر می آید شاهد بروز یک چرخه دیگر در معاملات بازارهای سهام هستیم و سهام شرکت های انرژی، صنعتی و خدمات مالی بیشتر از همه مورد توجه سهامداران است. البته ریسک ها هنوز به قوت خود باقی هستند و نباید این طور تصور شود که همه چیز روبراه است.
بورس های اروپایی
وضعیت بازار کار کشورهای اروپایی کماکان رو به بهبود است و این مسئله می تواند پیش درآمدی از خروج این کشورها از رکود فراگیر فعلی باشد. برای نمونه، شمار بیکاران فرانسه تا آخر سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ به ۷.۱ درصد رسید که این نرخ ۰.۴ درصد کمتر از پیشبینی ها و ۰.۶ درصد کمتر از دوره مشابه قبلی است. این نرخ بیکاری هم چنین از زمان ثبت داده های بیکاری در ژوین سال ۱۹۸۳ تابحال بی سابقه بوده است.
شمار افراد بیکار فرانسوی برای اولین بار در طول سالجاری شمار بیکاران فرانسوی به زیر سه میلیون نفر رسیده است.
در معاملات بازارهای بورس در اروپا، شاخص "فوتسی ۱۰۰" بورس لندن با ۰.۶۱ درصد افزایش نسبت به روز قبل و در سطح ۶۱۲۷.۴۴ واحد بسته شد. شاخص "دکس ۳۰" بورس فرانکفورت در آلمان با صعود ۰.۱۵ درصدی و ایستادن در سطح ۱۲ هزار و ۹۲۰.۶۶ واحدی به کار خود خاتمه داد و شاخص "کک ۴۰" بورس پاریس با صعود ۰.۱۸ درصدی در سطح ۴۹۷۱.۷۴ واحد بسته شد. در مادرید شاخص "ایبکس ۳۵" ۰.۹ درصد پایین رفت و به ۷۰۹۰.۱۰ واحد رسید.
بورس های آسیایی
در معاملات بورس های آسیا، شاخص ها عملکرد متفاوتی داشتند؛ تا جایی که شاخص "نیک کی ۲۲۵" بورس توکیو ژاپن با افت ۰.۸۳ درصدی تا سطح ۲۳ هزار و ۹۶.۷۵ واحدی پایین رفت. شاخص "هانگ سنگ" بورس هنگ کنگ ۰.۱۹ درصد بالا رفت و در سطح ۲۵ هزار و ۳۴۷.۱۸ واحد بسته شد. در چین شاخص "شانگهای کامپوزیت" صعود ۱.۴۸ درصدی را تجربه نمود و در سطح ۴۸۱۵.۲۳ واحد بسته شد.
در استرالیا شاخص "اس اند پی اس اند ایکس ۲۰۰" بورس سیدنی با ۰.۸۱ درصد کاهش و ایستادن در سطح ۶۰۷۶.۳۸ واحدی به کار خود خاتمه داد. در میان دیگر شاخصهای مهم آسیایی، شاخص " تاپیکس" ژاپن نزولی بود.
نفت
در بازار طلای سیاه روند قیمت ها صعودی بود. هر بشکه نفت "وست تگزاس اینتر مدیت" با ۰.۸۸ درصد افزایش به ۴۲.۵۷ دلار رسید و نفت خام برنت دریای شمال با افزایش ۰.۷۷ درصدی به ازای ۴۵.۱۳ دلار در هر بشکه مبادله شد.
طلا و نقره
همینطور در بازار فلزات گران بها، بهای هر اونس طلا با جهش ۱.۳۵ درصدی نسبت به روز قبل در سطح ۱۹۸۹.۰۹ دلار معامله شد. هر اونس نقره با صعود ۴.۱۱ درصدی به ازای ۲۷.۷۸ دلار مبادله شد.



1399/05/28
10:11:06
5.0 / 5
1807
تگهای خبر: ابزار , افزایش , اقتصاد , بازار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
لینک دوستان نیازگاه
Niazgah
niazgah.ir - حقوق مادی و معنوی سایت نیازگاه محفوظ است

نیازگاه

نیازمندیهای اینترنتی