رییس هیات عامل ایمیدرومطرح كرد:
رشد ۳ برابری ایده های فناورانه بخش معدنی
به گزارش نیازگاه رئیس هیات عامل سازمان توسعه ونوسازی معادن وصنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اظهار داشت: امروز ۷۰ شركت دانش بنیان برای قطع وابستگی به خارج و توسعه نهضت ساخت داخل ۴۰۰ ایده به این سازمان ارائه داده اند كه رشد بیشتر از سه برابری نسبت به سال گذشته دارد.
خداداد غریب پور روز شنبه در دومین جشنواره ایده های ارزش آفرین (اینوماین) كه به منزله اولین رویداد ارائه نیازهای فناورانه معدن وصنایع معدنی است در محل صندوق نوآوری و شكوفایی ریاست جمهوری، افزود: سال قبل تعداد ۱۳۰ ایده از جانب شركت های دانش بنیان برای بخش معدن و صنایع معدنی ارائه شده بود.
وی خاطرنشان كرد: حلقه مفقوده كشور این مورد است كه علم ودانش به فناوری تبدیل نمی گردد، چونكه «هم آفرینی ارزش» شكل نگرفته و تصور می شود كه شتاب دهنده شركت های دانش بنیان باید بخش خصوصی باشد، درحالی كه این امر نادرست است و باید دولت این مأموریت را اجرایی سازد.
رییس هیات عامل ایمیدرو اظهار داشت: امروز این سازمان در اندیشه هم آفرینی ارزش است و در واقع ایمیدرو پل ارتباطی بین صنعت و دانشگاه بوده و نقش تسهیل كننده دارد.
وی افزود: طرح نیاز باید از صنعت صورت گیرد، دانشگاه نقش و وظیفه رفع نیاز را خواهد داشت و الان ۲۰ طرح تحقیقاتی در زمینه مسایل مختلف مورد نیاز صنعت تعریف شده كه بیشتر آنها در زمینه مسایل زیست محیطی است.
غریب پور اضافه كرد: امروز سازمان ایمیدرو بیشتر تمركز خویش را بر روی نیازهای صنعت فولاد و محصولات مربوطه قرار داده و این امر اهمیت این بخش را آشكار می سازد.
ایران حالا در جمع ۱۰ فولاد ساز شاخص جهان جای گرفته و انتظار می رود برپایه سند چشم انداز ۱۴۰۴ با دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تن فولاد به رده هفت فولاد ساز عمده برسد.
وی خاطرنشان ساخت: آمارهای عملكرد واحدهای بخش معدن وصنایع معدنی گویای آن می باشد كه در اغلب محصولات با مازاد تولید روبرو شده ایم، ازاین رو وقت آن رسیده كه بر دانش بومی تمركز و به این سمت حركت نماییم.
ایران با اكتشاف ۶۸ ماده معدنی و شناسایی ذخایر بالغ بر ۶۰ میلیارد تن كه حدود ۴۰ میلیارد تن آن قطعی و بقیه احتمالی است؛ به ترتیب از نظر تنوع مواد معدنی در جایگاه دهم جهان و از نظر ذخایر شناسایی شده در رتبه پانزدهم جای گرفته است.
براساس برنامه ریزی، تولید فولاد ایران سال جاری بالغ بر ۲۶ میلیون تن است كه از این رقم حدود ۱۰ میلیون تن صادر خواهد شد.
جشنواره اینوماین كه در محل صندوق نوآوری و شكوفایی ریاست جمهوری شروع به كار كرده از امروز تا هفتم بهمن به كار خود ادامه می دهد و انتظار می رود تفاهم نامه هایی بین شركت های دانش بنیان و بنگاه های مختلف بخش معدن و صنایع معدنی به منظور بومی سازی و ساخت داخل قطعات و تجهیزات مربوطه امضا شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب