اخطار مجلس به بانک مرکزی در رابطه با تأخیر در پرداخت وام اشتغال مددجویان
به گزارش نیازگاه، نماینده مجلس اظهار داشت: پرداخت وام به اقشار ضعیف و افراد زیر پوشش نهاد هایی مانند بهزیستی و کمیته امداد باید در اولویت باشد و نخستین و مهم ترین اقدام در حوزه شروع پرداخت تسهیلات به ضعیف ترین اقشار جامعه، با ابلاغ سهمیه های ملی و استانی وام اشتغال از طرف بانک مرکزی انجام خواهد گرفت.
به گزارش نیازگاه به نقل از خبرنگاران جوان، محمدرضا صباغیان بافقی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا های مجلس شورای اسلامی، ضمن اشاره به وضعیت پرداخت تسهیلات خرد و اشتغال مددجویان بیان نمود: تسهیلات خردی که برای امسال مبلغ آن ۲۰۰ میلیون تومان تعیین شده، با وجود گذشت شش ماه از شروع سال هنوز پرداخت نشده است. هم اکنون حتی تسهیلات مربوط به سال قبل نیز با تاخیر درحال پرداخت است و مبلغ ۱۵۰ میلیون تومانی سال ۱۴۰۴ بازهم به متقاضیان پرداخت می شود.
او اضافه کرد: موضوع پرداخت تسهیلات به اقشار ضعیف و افرادی که تحت حمایت نهاد هایی مانند بهزیستی و کمیته امداد قرار دارند، باید یک اولویت جدی باشد. این افراد در وضعیت اقتصادی دشوار، بالاتر از سایر اقشار به حمایت های قانونی و تسهیلاتی نیاز دارند و نمی توان پرداخت وام هایی را که جهت کمک به آنها پیشبینی شده، با تاخیر مواجه کرد.
صباغیان بافقی افزود: شرایط اقتصادی موجود اهمیت این مورد را دوچندان کرده است. هرچه وضعیت معیشتی مردم دشوارتر شود، ضرورت حمایت سریع و مؤثر از اقشار کم درآمد نیز بیشتر خواهد شد؛ ازاین رو انتظار ما از بانک مرکزی این است که نسبت به تکلیف قانونی خود اهتمام بیشتری داشته باشد و پرداخت این تسهیلات را با سرعت دنبال کند.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا های مجلس خاطرنشان کرد: اگر برای اجرای این تسهیلات نیاز به تدوین یا اصلاح آئین نامه وجود دارد، این کار باید هرچه سریع تر صورت گیرد. نباید پروسه های اداری و آئین نامه ای سبب شود افرادی که برای ایجاد اشتغال یا تامین قسمتی از نیاز های اقتصادی خود چشم انتظار این تسهیلات هستند، مدت طولانی در صف باقی بمانند.
او در آخر تاکید کرد: اصل موضوع برای ما روشن است؛ تسهیلات اقشار ضعیف، مددجویان و افراد تحت حمایت نهاد های حمایتی باید مورد اهتمام جدی قرار گیرد و بانک مرکزی باید در اجرای تکالیف قانونی خود سرعت لازم را داشته باشد. در صورت استمرار مشکل و بی نتیجه ماندن پیگیری ها، مجلس نیز از ظرفیتهای نظارتی خود برای حل این مسئله استفاده خواهد نمود. نخستین و مهم ترین اقدام در حوزه شروع پرداخت تسهیلات به ضعیف ترین اقشار جامعه، با ابلاغ سهمیه های ملی و استانی وام اشتغال از طرف بانک مرکزی انجام خواهد گرفت.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب