Niazgah نیازگاه
بررسی روند تحولات بازار ارز در هفته منتهی به ۸ مرداد ۱۴۰۰؛

افزایش قیمت ها در بازار ارز در هفته ای كه گذشت

افزایش قیمت ها در بازار ارز در هفته ای كه گذشت

روند حرکت قیمت انواع ارز در هفته ای که گذشت، صعودی بود که بطوریکه بعد از مدت ها دلار وارد کانال 26 هزار تومانی و یورو وارد کانال 30 هزار تومانی شد و تقاضا برای خرید آنها افزایش پیدا کرد.


به گزارش روز جمعه ایرنا، بازار ارز در هفته ای که گذشت و بعد از اختتام تعطلات ۶ روزه کرونائی، فعالیت خودرا با جهش افزایشی قیمت ها پی گرفت. این روند در حالی صورت گرفت که بازار ارز در ۱۰ روز منتهی به تعطیلات کرونائی شیب ملایمی در جهت کاهش قیمت ها داشت و مفسرین این بازار پیش بینی کاهش قیمت دلار تا کانال ۲۳ هزار تومان را نیز مطرح می کردند، اما شروع تعطیلات سبب توقف آن شد.
طی تعطیلات ۶ روزه کرونائی که از روز سه شنبه هفته پیشین و در آستانه عید سعید قربان شروع شد و تا روز یکشنبه ادامه داشت، هرچند بخش های رسمی بازار مانند سامانه نیما، سامانه سنا و صرافی های بانکی در تعطیلی به سر می بردند، اما بازار آزاد به فعالیت خود بصورت محدود ادامه می داد و طی معاملات این بخش از بازار ارز، قیمت ها روند ملایم افزایشی به خود گرفت که باتوجه به کاهش عرضه به سبب تعطیلات، امری قابل انتظار از طرف کارشناسان بازار تلقی می شود.


به گفته فعالان بازار ارز، با شروع هفته اخیر، اما این بازار شاهد افزایش حجم تقاضا از طرف خریداران بود. مسئله ای که به اعتقاد این افراد علاوه بر تعطیلی چند روزه بازار ناشی از به تعویق افتادن تعیین سرنوشت احیای برجام بود. با افتتاح بخش های رسمی بازار از روز دوشنبه، فضای کم رمق معاملات که چندماه گذشته برقرار بود همچنان بر بازار حاکم شد و تمام پیش بینی ها حکایت از افت و خیز قیمت دلار در حد فاصل کف و سقف کانال ۲۴ هزار تومانی تا مشخص شدن تکلیف مذاکرات هسته ای، داشت.


با این وجود از روز سه شنبه حرکت دلار برای پس گرفتن سنگر ۲۵ هزار تومانی قوت گرفت. تغییر رویه ای که برخی مفسرین بازار ارز علت آنرا به گزارش روز دوشنبه وال استریت ژورنال مرتبط می دانند که طی آن از شرط و شروط های جدید میان ایران و آمریکا برای احیای برجام سخن رفته بود. همین طور هشدار سازمان بین المللی انرژی اتمی درباره تعویق مذاکرات وین عامل دیگری بود که به اعتقاد معامله گران بازار، سیگنال های منفی به فعالان اقتصادی منتقل کرده است.
با این وجود همچنان خیلی از کارشناسان بر اثر ضعیف این اخبار تاکید داشتند و معتقد بودند که تمایل جدی برای خرید یا فروش در بازار ارز شکل نگرفته است. اما از بامداد روز چهارشنبه مسیر بازار ارز را تغییر محسوسی کرد و شیب نمودار تغییر قیمت ها به سمت افزایشی تشدید شد، تا جایی که در تداوم افزایش قیمت ها در روز چهارشنبه، در معاملات غیررسمی روز پنج شنبه که مصادف با عید غدیر بود، قیمت دلار وارد کانال ۲۶ هزار تومان و یورو نیز وارد کانال ۳۰ هزار تومان شد.



1400/05/08
12:13:46
5.0 / 5
993
تگهای خبر: افزایش , اقتصاد , بازار , بانك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

Niazgah
niazgah.ir - حقوق مادی و معنوی سایت نیازگاه محفوظ است

نیازگاه

نیازمندیهای اینترنتی: پلت فرم نیازمندی های اینترنتی، بستری مناسب برای کسب وکارهای کوچک و افراد حقیقی