شهردار تهران:
سهام شهروند و روزنامه همشهری در بورس عرضه می شود
به گزارش نیازگاه شهردار تهران با اعلان اینکه سهام شرکت شهروند آماده عرضه در بورس است اعلام نمود: این کار شفافیت این فروشگاه را بیشتر خواهدنمود و در آینده سهام روزنامه همشهری نیز در بورس عرضه خواهد شد.
به گزارش نیازگاه به نقل از ایرنا، پیروز حناچی عصر شنبه در مراسم افتتاحیه چهل و سومین فروشگاه شهروند در خیابان سهروردی تهران گفت: عرضه سهام شرکت شهروند در جهت اصلاح ساختار این فروشگاه صورت خواهد گرفت و تلاش داریم دیگر شرکت های زیر مجموعه شهرداری تهران همچون روزنامه همشهری در بورس ارائه شود.
وی همین طور سالروز آزادسازی خرمشهر را تبریک گفت و اشاره کرد: خرمشهر هم در آن روز که بعد از مقاومتی جانانه سقوط کرد و هم زمانی که در یک عملیات غرور آفرین آزاد شد در یاد مردم ما خواهد ماند، در روزی که خرمشهر آزاد شد رزمندگان ما ۳۰ هزار اسیر از دشمن گرفتند که یاد و خاطره شهدای آزادسازی خرمشهر را گرامی می داریم.
همچنین مدیرعامل شرکت شهروند در این مراسم اظهار داشت: شهروند ۲۷ سال است که به مردم خدمت عرضه می کند و امیدوارم در آینده بهتر به مردم خدمت رسانی نماییم.
علی محمد وحید کریمی اضافه کرد: این فروشگاه در یک هزار و ۱۴۰ متر بنا در ۴ طبقه تولید شده و دارای ۲ طبقه پارکینگ است و ارزش این فروشگاه طبق برآوردها به ۱۵۰ میلیارد تومان می رسد.
وی افزود: برآورد ما این است که این فروشگاه می تواند روزانه نیم میلیارد تومان فروش داشته باشد که تلاش داریم تا اختتام مدیریت فعلی فروشگاه بزرگراه همت و کرج را نیز افتتاح نماییم.
مدیرعامل شرکت شهروند درباب عرضه سهام این شرکت اظهار داشت: هم اکنون ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایه ثابت دارد و سود آن نسبت به قبل چهار برابر شده است و به زودی در بورس فروشگاه را ارائه خواهیم کرد.
به گزارش نیازگاه به نقل از ایرنا، چهل و سومین فروشگاه شهروند شعبه سهروردی عصر امروز/ شنبه با حضور پیروز حناچی شهردار تهران و تعدادی از اعضای شورای شهر راه اندازی شد.
منبع: niazgah.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب