در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی باشگاه نیازگاه:
اعلام آمادگی بیشتر از 70 شرکت برای سرمایه گذاری در پروژه های انرژی خورشیدی به همراه فیلم
به گزارش نیازگاه، مجری طرح راه اندازی نیروگاه های ساتبا اظهار داشت: بالاتر از 70 شرکت برای سرمایه گذاری به ظرفیت کل 650 مگاوات اعلام آمادگی کرده اند.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی پور - شیرودی، مجری طرح راه اندازی نیروگاه های سازمان انرژی های تجدیدپذیر و راندمان انرژی، در جواب سوال گزارشگر اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان اعلام نمود: این پروژه ۷ مگاواتی خورشیدی در مجاورت بزرگترین نیروگاه حرارتی کشور، یعنی نیروگاه سیکل ترکیبی، قرار دارد.
وی ادامه داد: این نیروگاه با سرمایه گذاری هزار و ۲۰۰ میلیاردریال درحال راه اندازی است امید داریم که این پروژه و در دهه فجر به بهره برداری برسد.
شیرودی تصریح کرد: سرمایه گذاری در عرصه انرژی های تجدیدپذیر، خصوصاً در حوزه انرژی خورشیدی، در کشور در حال افزایش می باشد. با فراخوانی که در دی ماه سال قبل بوسیله سایت منتشر کردیم، بالاتر از ۷۰ شرکت برای سرمایه گذاری به ظرفیت کل ۶۵۰ مگاوات اعلام آمادگی کرده اند.
وی افزود: از مرداد ماه، هر هفته شعار هر هفته ۱۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی را دنبال کرده ایم و بطور خوشبختانه سهمی از این ظرفیت به سرمایه گذاری بخش خصوصی اختصاص داده ایم. امیدواریم تا آخر سال به هدف ۶۵۰ مگاوات برسیم.
شیرودی تاکید کرد: این ۶۵۰ مگاوات در کنار سرمایه گذاری های کلانی است که بعضاً ظرفیتهای بالاتر از ۵۰۰ یا ۱۰۰۰ مگاوات را نیز اعلام آمادگی کرده اند و هم اکنون درحال فعالیت هستند. با این روند، امیدواریم که تا آخر سال به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنیم.
{$sepehr_media_20852369_700_300} حرف آخر اینکه
باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی پور - شیرودی، مجری طرح راه اندازی نیروگاه های سازمان انرژی های تجدیدپذیر و راندمان انرژی، در جواب سوال خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان اعلام نمود: این پروژه ۷ مگاواتی خورشیدی در مجاورت بزرگترین نیروگاه حرارتی کشور، یعنی نیروگاه سیکل ترکیبی، قرار دارد.
وی افزود: این نیروگاه با سرمایه گذاری هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در حال راه اندازی است امید داریم که این پروژه و در دهه فجر به بهره برداری برسد.
شیرودی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری در زمینه انرژی های تجدیدپذیر، به ویژه در حوزه انرژی خورشیدی، در کشور درحال افزایش می باشد.
وی ادامه داد: از مرداد ماه، هر هفته شعار هر هفته ۱۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی را دنبال کرده ایم و به طور خوشبختانه سهمی از این ظرفیت به سرمایه گذاری بخش خصوصی اختصاص داده ایم.
منبع: niazgah.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب