مدیرعامل بانك قرض الحسنه مهر ایران:
سهام عدالت وثیقه تسهیلات خرد متقاضیان می شود
به گزارش نیازگاه مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهرایران اظهار داشت: در پرداخت تسهیلات خرد بدون ضامن در نظر داریم سامانه ضمان به شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه متصل شود تا سهام عدالت افراد بعنوان وثیقه تسهیلات در نظر گرفته شود.
به گزارش نیازگاه به نقل از خبرگزاری ایرنا، سید سعید شمسی نژاد در نشست خبری در مورد پرداخت تسهیلات خرد بدون ضامن عنوان کرد: پیش از این سامانه ضمان را طراحی نموده بودیم که بر مبنای اعتبارسنجی و بدون وثیقه به افراد وام اعطا می شد.
وی اضافه کرد: بعد از ابلاغ این مصوبه به شعبات در سرتاسر کشور اعلام کردیم که اسناد ضمانتی را کم کنند و مقرر شد که سامانه ضمان به پایگاه های دیگر همچون شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه هم متصل شود تا سهام عدالت افراد بعنوان وثیقه تسهیلات در نظر گرفته شود. یا این که با تعامل با سازمان ثبت احوال، اطلاعات اسناد و مالکیت افراد را هم داشته باشیم.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران اظهار داشت: خدمت جدید دیگری را هم در دستور کار داریم که اگر در فرایند پرداخت تسهیلات احتیاج به اسناد ضمانتی بود به سمت فرایند چک و سفته الکترونیکی برویم.
وی با اشاره به اینکه بانکداری قرض الحسنه با ایجاد بانک مهر ایران و رسالت فضای جدیدی در بانکداری ایجاد کرد، اضافه کرد: بررسی عملکرد این دو بانک حاکی از این است که حجم فعالیت و خدمات رسانی مطلوبی دارند و نزدیک به ۲۰ میلیون نفر در این بخش افتتاح حساب دارند یعنی ۲۵ درصد جمعیت کشور.
شمسی نژاد اظهار داشت: از آغاز سال تابحال ۳.۵ تا چهار میلیون فقره وام قرض الحسنه توسط مهر ایران و رسالت پرداخت شده است که میزان معوقات آنها ۱ تا ۱.۵ درصد است.
وی ضمن اشاره به این که دولت سیزدهم توجه ویژه ای به بانکداری قرض الحسنه دارد، اظهار داشت: با حمایت وزارت اقتصاد و بانک مرکزی درحال تدوین بسته تحول در بانکهای قرض الحسنه هستیم تا علاوه بر افزایش سقف تسهیلات، منابع در حوزه قرض الحسنه را توسعه دهیم و قوانین دست و پاگیر را برطرف نماییم.
شمسی نژاد اظهار داشت: رویکرد بانک قرض الحسنه مهر ایران تحول دیجیتال است تا تمام افراد جامعه را با قرض الحسنه آشنا نماییم.
وی اضافه کرد: شعار ما اینکه با انتشار کارت مهر و زندگی آحاد جامه تمام خدمات خویش را به صورت قرض الحسنه دریافت نمایند و نمونه آن اقدامی بود که در صدور بیمه نامه شخص ثالث به صورت اقساطی برای ۲ میلیون نفر انجام شد.
وی در بخش دیگر سخنان خود درباره عملکرد این بانک اضافه کرد: منابع بانک در یک سال گذشته ۶۰ درصد رشد داشت و معوقات ما تنها ۰.۶ درصد است و سال جاری ۴۰ هزار فقره وام ازدواج با رقم ۳۴ هزار میلیاردریال است.
به گفته مدیرعامل بانک قرض الحسنه بانک مهر ایران این بانک ۱۱۰ تا ۱۲۰ درصد سودآوری داشته است و ۶۳۰ هزار فقره تسهیلات به مبلغ ۷۳ هزار میلیارد تومان به نهادهای حمایتی پرداخت کرده است.
«کالا کارت»؛ تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی خرید کالا
در ادامه این نشست، بانک قرض الحسنه مهر ایران تفاهمنامه همکاری با شرکت فروشگاه های زنجیره ای رفاه امضا کرد. هدف از امضای این تفاهمنامه اعطای تسهیلات قرض الحسنه برای تأمین بخشی از بهای کالا و خدمات متقاضیان خرید در چارچوب طرح پشتیبانی از کالای ایرانی (کالا کارت) است.
بر اساس این تفاهم افراد کارت بانکی تا سقف ۵۰ میلیون تومان دریافت می کنند و در بازه زمانی ۱۲ ماهه و با نرخ سود صفر درصد دریافت می کنند.
افراد می توانند با این کارت لوازم خانگی و کالای روزانه خویش را خرید کنند.