Niazgah نیازگاه

ادامه روند نزولی دلار

ادامه روند نزولی دلار

به گزارش نیازگاه برای چهارمین روز متوالی دلار ریزش كرد.


به گزارش نیازگاه به نقل از رویترز، همان گونه که پیش تر هم انتظار می رفت، با بازگشایی مجدد کسب و کارها و افزایش تزریق نقدینگی توسط بانک مرکزی به بازارهای مالی، تورم آمریکا صعودی محسوس را تجربه نمود تا جایی که متوسط نرخ تورم بزرگ ترین اقتصاد جهان در ۱۲ ماه منتهی به ژوییه با ۰.۴ درصد افزایش نسبت به دوره مشابه منتهی به ماه قبل به سطح یک درصد رسید.
این نرخ تورم که بالاترین سطح تورمی ثبت شده در آمریکا در هفت ماهه اخیر بوده، همینطور بزرگ ترین افزایش ماهانه تورم آمریکا از ژانویه ۱۹۹۱ بدین سو هم به حساب می آید. بعضی از کارشناسان اخطار داده اند در صورت کاهش بیشتر نرخ بهره و تداوم روند تزریق نقدینگی، باز هم شاهد افزایش تورم باشیم البته با عنایت به هدف گذاری سطح دو درصدی نرخ تورم، به نظر می آید فدرال رزرو بیشتر نگران افزایش بدهی ها است تا نرخ توم.
کسری بودجه دولت در ۱۰ ماه ابتدایی سال مالی جاری به ۲.۸۱ تریلیون دلار رسیده است که این رقم، بالاترین رکورد کسری بودجه ثبت شده دولتی در آمریکا به حساب می آید.
پیش از این وزارت کار آمریکا اعلام نموده بود نرخ بیکاری بزرگ ترین اقتصاد جهان تا آخر ماه ژوئیه باز هم کاهشی شده و رقم ۱۰.۲ درصد را ثبت کرده است. این نرخ بیکاری که ۰.۹ درصد کمتر از ماه قبل است سبب افزایش امیدها به تک رقمی شدن نرخ بیکاری در ماه جاری شده است.
ترامپ در واکنش به این روند گفته است: نرخ بیکاری خیلی سریع تر از چیزی که خیلی ها فکر می کردند در حال کاهش است.
سرنوشت بسته حمایتی دولت از کسب وک ارها و شهروندان هم یکی دیگر از عوامل موثر بر معاملات بازار ارز است. استیون منوچین- وزیر خزانه داری آمریکا بعد از رایزنی با سران دمواکرات از احتمال نرسیدن به توافق با آنها اطلاع داده و نانسی پلوسی- رهبر کنگره هم گفته است دو طرف مایل ها از رسیدن به اشتراک نظر با یکدیگر فاصله دارند. میزان کمک هزینه پرداختی به بیکاران، میزان کمک دولتی فدرال به دولت های محلی و تخصیص بودجه بیشتر به مراکز آموزشی و درمانی از مهم ترین موارد اختلافی بین دو طرف به حساب می آید. رهبر مجلس سنا که موافق اجرایی شدن این بسته است، دموکرات ها را مقصر این کارشکنی معرفی کرده است.
بعد از آن که رایزنی مقامات دولت ترامپ با رهبران کنگره در مورد تسریع در اجرای بسته حمایتی جدید به نتیجه ای نرسید، رئیس جمهور آمریکا در اقدامی غیرمنتظره با امضای فرمانی اجرایی دستور داد بیمه بیکاری برای افرادی که شغل خویش را از دست داده اند برقرار و به آنها مبلغ ۴۰۰ دلار پرداخت گردد.
ترامپ با دفاع از این تصمیم خود وعده داده است در صورت انتخاب مجدد بعنوان رئیس جمهور، مالیات بر درآمدهای سرمایه ای را برای خانوارهای طبقه متوسط کم کند. وی ادامه داد: دلیلی وجود ندارد که اقتصادمان در سه ماهه سوم سال جاری ۲۰ درصد رشد نکند. به قول ترامپ، کاهش مالیات ها می تواند سبب افزایش اشتغال زایی شود.
لایحه کاهش مالیاتی که حدودا دوسال بعد از انتخاب ترامپ اجرایی شد از جانب وی و جمهوری خواهان بعنوان یکی از عوامل اصلی تقویت رشد اقتصادی آمریکا نام برده می شود از طرفی اما مخالفان این طرح بخصوص دموکرات ها آنرا به نفع عده ای خاص و باعث افزایش کسری بودجه دولت دانسته اند.
به نظر می آید با بازگشایی کسب و کارها و برگشت شاغلین به کارهای خود، رفته رفته حس اطمینان مصرف کنندگان حتی با وجود ادامه پیشتازی های کرونا رو به بهبود است؛ تا جایی که شاخص مدیران تولید آمریکا در ماه ژوئیه به ۵۴.۲ درصد رسید که این رقم ۱.۶ درصد بیشتر از ماه قبل و ۰.۶ درصد بیشتر از پیشبینی های قبلی بوده است. بررسی ها نشان داده است در این ماه هم میزان سفارشات داخلی و هم میزان صادرات خارجی نسبت به ماه قبل با افزایش محسوسی مواجه بوده است.
شاون اوزبورن- تحلیل گر بازار ارز اسکوشیا بانک اظهار داشت: معتقدم در بین مدت دلار در موضع ضعف باقی خواهد ماند اما سقوط نخواهد کرد. این امکان وجود دارد که اگر رقبای دلار ضعیف ظاهر شوند، وضعیت به نفع دلار تغییر کند و از نظر بنیادین هم در ماه های پیش رو دلیلی برای یک ریزش بسیار گسترده وجود ندارد.
اخبار مربوط به پیشرفت در ساخت واکسن کرونا هم دیگر خبر مهم در صدر کانون توجه معامله گران بوده است. روسیه از رضایت بخش بودن نتایج واکسن ضدکرونای خود بر روی سطح ایمنی آزمایش شوندگان اطلاع داده است. پیش تر هم دانشگاه آکسفورد اعلام نموده که واکسنش با موفقیت، سطح ایمنی افراد آزمایش شده در آفریقای جنوبی، انگلیس و برزیل را افزایش داده و حالا مقرر است کار آزمایش روی یک نمونه نسبتا بزرگ در آمریکا صورت گیرد که در صورت موفقیت آمیز بودن آن، احیانا از اواخر سال جاری شاهد تولید انبوه این محصول برای عرضه جهانی آن خواهیم بود.
تابحال بیشتر از ۲۰ میلیون و ۹۶۷ هزار و ۴۴۴ مورد مبتلا شدن به کرونا گزارش شده است که در این بین ۷۵۰ هزار و ۳۱۵ نفر جان خویش را از دست داده اند. در میان کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با ۱۶۹ هزار و ۸۰۶ نفر، برزیل با ۱۰۴ هزار و ۵۲۸ نفر، مکزیک با ۵۴ هزار و ۶۶۶ نفر، هند با ۴۸ هزار و ۱۴۴ نفر و انگلیس با ۴۱ هزار و ۳۴۷ نفر بوده است.
رونالد سیمپسون، استراتژیست مسائل ارزی در موسسه اکشن اکونومیکسگفت: به صورت کلی می توان گفت اگر خبری از یک بسته حمایتی دیگر نباشد برای دلار خوب می شود چون چاپ نشدن ۳.۵ تریلیون دلار دیگر پول به بانک مرکزی در مدیریت بازارها بیشتر کمک می نماید. در کوتاه مدت اما بازارها از بسته حمایتی استقبال می کنند و از به سرانجام نرسیدن آن نگران هستند.
شاخص دلار
شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می گیرد، در معاملات امروز با ۰.۱۵ درصد کاهش نسبت به روز چهارشنبه در سطح ۹۳.۳۳۸ واحد بسته شد. نرخ برابری هر فرانک سوئیس هم معادل ۱.۰۹۸ دلار اعلام گردید.
ارزهای اروپایی
وضعیت بازار کار در خیلی از کشورهای اروپایی رو به بهود است و این مسئله می تواند نویدبخش رشد مخارج مصارفی خانوارهای اروپایی در ماه های پیش رو باشد. طبق اعلام مرکز آمار انگلیس، نرخ بیکاری این کشور تا آخر ماه ژوئیه بدون تغییر نسبت به ماه قبل در سطح ۳.۹ درصدی باقی مانده است در حالیکه پیش از این تصور می شد نرخ بیکاری در دومین اقتصاد بزرگ اروپا از مرز چهار درصدی بگذرد.
در تازه ترین دور از معاملات، پوند با ۰.۱۳ درصد افزایش نسبت به روز قبل خود و به ازای ۱.۳۰۵ دلار مبادله شد. یورو ۰.۱۸ درصد بالا رفت و با عبور از کانال ۱.۱۷ به ۱.۱۸۰ دلار رسید.
ویراج پاتل- استراتژیست ارشد ارزی در موسسه آرکرا اظهار داشت: معمولا در ماه آگوست هر سال شاهد بروز الگوهای مختلف معاملاتی هستیم و سال جاری این روند با عنایت به نتایج ناشی از انتشار کرونا تشدید شده است. در ماه های اخیر دارایی های پرریسک تر شاهد یک دور صعودی تند بوده اند و اگر تنش های ژئوپلتیکی باز هم تشدید شوند احتمال زیادی وجود دارد که ورق برگردد و بسیاری از پیشروی های این طبقه از دارایی ها از دست برود.
ارزهای آسیایی
در معاملات بازارهای ارزی آسیایی، هر دلار با ۰.۰۶ درصد افزایش به ۱۰۶.۹۲۳ ین رسید. در مقابل همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا به ازای ۱.۳۹۹ دلار مبادله شد. همینطور نرخ برابری دلار معادل ۶.۹۴۴ یوان چین اعلام گردید.



1399/05/24
18:13:28
5.0 / 5
1808
تگهای خبر: آموزش , اشتغال , افزایش , اقتصاد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
Niazgah
niazgah.ir - حقوق مادی و معنوی سایت نیازگاه محفوظ است

نیازگاه

نیازمندیهای اینترنتی