Niazgah نیازگاه

پاسخ دیجی كالا به نگرانی امنیتی نماینده مجلس

پاسخ دیجی كالا به نگرانی امنیتی نماینده مجلس

به گزارش نیازگاه یكی از نمایندگان مجلس بامداد امروز نسبت به مشكلات امنیتی كه امكان دارد به علت سرمایه گذاری خارجی در دو شركت دیجی كالا و اسنپ به وجود بیاید اخطار داد، اما به قول مدیرعامل دیجی كالا سرمایه گذاری در این شركت شفاف بوده و سرمایه گذار خارجی هم امكان دسترسی به اطلاعات مشتریان را ندارد.


«مصطفی طاهری» نماینده مجلس شورای اسلامی بامداد امروز (یکشنبه) در جریان عرضه گزارش وزیر ارتباطات در صحن علنی مجلس با اشاره به اینکه ظاهرا سهامداری اسنپ و دیجی کالا در دست کشورهای خارجی است، در توییتی تاکید کرده که درصورت صحت آن شاهد مشکلات امنیتی خواهیم بود.
موضوعی که واکنش مدیرعامل دیجی کالا را به دنبال داشته و وی در پاسخ به توییت این نماینده مجلس اعلام نموده که جذب سرمایه گذاری خارجی دردیجی کالا در زمان انجام به صورت شفاف، اطلاع رسانی شده است.
حمید محمدی در ادامه نوشته که «ضمن همراهی با دغدغه های جنابعالی، میزان سهام واگذار شده امکان اداره شرکت و دسترسی به اطلاعات را به سهامداران خارجی نمی دهد. سرورهای دیجی کالا در داخل ایران است.»
وی در ادامه گزارشی را منتشر نموده که در آن روند سرمایه گذاری خارجی در دیجی کالا به صورت کامل توضیح داده شده است.
در این گزارش که سال 96 انتشار یافته، آمده که سرمایه گذاری خارجی در دیجی کالا بعنوان تنها سرمایه گذاری خارجی در بخش فناوری اطلاعات ایران در بازه زمانی خود معرفی شده است.
گزارش تاکید دارد که گسترش و رشد پرشتاب استارت آپ ها و تجارت الکترونیکی طی چند سال گذشته در ایران، فرصت های بی نظیری برای توسعه اقتصادی کشور فراهم آورده است. دیجی کالا بعنوان بزرگ ترین کسب وکار اینترنتی ایران طی 10 سال قبل به صورت متوسط رشد سالانه ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده و برای استمرار این رشد، جذب سرمایه گذاری خارجی، راهبردی موثر است تا علاوه بر آورده مالی به انتقال دانش فنی و تجربیات مدیریتی تراز جهانی متعهد باشد. به همین علت، جذب سرمایه اخیر برای رقابت این شرکت ایرانی با رقبای خارجی منطقه ای بسیار حائز اهمیت می باشد.
این گزارش می افزاید، دیجی کالا از دیماه سال ۱۳۹۴ فرایند جذب سرمایه را از راه شرکت اینترنشنال اینترنت اینوستمنت (IIIC) و به مبلغ ۱۰۰ میلیون دلار در چارچوب افزایش سرمایه و در ازای ۲۱ درصد سهام شروع کرد. این فرایند جذب سرمایه با دریافت « مجوز سرمایه گذاری خارجی (فیپا)» از «سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران» در سال 96 کامل شده است.
در این گزارش تاکید شده که این اولین دفعه است که سرمایه گذاری در یک استارت آپ ایرانی بعنوان عملکرد دولت در بخش سرمایه گذاری خارجی مورد تاکید قرار گرفته و میزان سهام مبادله شده هم به صورت شفاف اعلام می شود.
منابع حاصل از این سرمایه گذاری برای بهبود زیرساخت های لجستیکی، توسعه پلتفرم نرم افزاری، خلق فرصت های شغلی بیشتر در سرتاسر کشور، تأسیس بزرگترین مرکز پردازش کالای خاورمیانه و راه اندازی مرکز مجازی فروشندگان و تولیدکنندگان ایرانی (Marketplace) اختصاص یافته است.
در ادامه هم آمده که اکثریت سهام دیجی کالا همچنان در اختیار افراد و شرکت های ایرانی قرار دارد ضمن این که این سرمایه گذاری علاوه بر ارزش مادی منجر به انتقال دانش فنی و تجربیات مدیریتی تراز جهانی هم شده است.
نتایج این اتفاق نه تنها به دیجی کالا بلکه به رشد و توسعه تجارت الکترونیک در کشور و جذب بیشتر سرمایه گذاران خارجی کمک فراوان خواهد نمود. پیشبینی می شود با عنایت به توسعه زیرساخت ها و روند پیش رو، سال جاری ارزش دیجی کالا از مرز یک میلیارد دلار عبور کند.



منبع:

1399/04/01
00:21:20
5.0 / 5
2497
تگهای خبر: افزایش , اقتصاد , اینترنت , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
Niazgah
niazgah.ir - حقوق مادی و معنوی سایت نیازگاه محفوظ است

نیازگاه

نیازمندیهای اینترنتی