Niazgah نیازگاه
معاون وزیر جهاد كشاورزی:

تعیین تكلیف ۹۲۱ تعاونی كشاورزی طی مدت سه سال

تعیین تكلیف ۹۲۱ تعاونی كشاورزی طی مدت سه سال

به گزارش نیازگاه مدیرعامل سازمان مركزی تعاون روستایی ایران اظهار داشت: طبق قانون مقرر شد، تعداد ۹۲۱ تعاونی غیرفعال بخش كشاورزی طی مدت سه سال ساماندهی و تعیین تكلیف شود.


به گزارش شنبه سازمان مركزی تعاون روستایی ایران (پات)، « حسین شیرزاد» اضافه كرد: این برنامه ریزی و هدف گذاری برپایه فصل بیستم قانون شركت های تعاونی و فصل هفتم اساسنامه تعاونی ها انجام می شود.
وی تصریح كرد: ازاین رو سال جاری بعنوان سال پایه تعداد ۳۰۷ تعاونی غیر فعال مورد بررسی و مراحل تعیین تكلیف و انحلال قانونی آنها در حال انجام می باشد.
مدیرعامل سازمان مركزی تعاون روستایی ایران در مورد فراگرد سامان بخشی شركت ها و اتحادیه های تعاونی غیرفعالی كه تحت پوشش سازمان هستند، خاطرنشان كرد: برای اولین بار در طول فعالیت ۶۰ ساله سازمان پس از بررسی كارشناسی و تشكیل كمیته تخصصی، طرح لزوم ساماندهی و تعیین تكلیف این گونه تعاونی ها در سطح شبكه ملی عرضه شد و در جهت اجرایی كردن این مهم، شیوه نامه طرح تعیین تكلیف (انحلال موجود قانون) تعاونی های غیرفعال در معاونت توسعه تعاونی و تشكل ها تدوین كه بعد از تصویب هیات مدیره سازمان به استان ها ابلاغ گردید.
وی براین باور است كه در واقع انحلال و ادغام تعاونی های غیرفعال گام مهمی در جهت ارتقای بهره وری و كارایی شركت های تعاونی روستایی به حساب می آید.
شیرزاد اضافه كرد: گام های نوین در جهت نهادسازی آموزش، توسعه و توانمندسازی تعاونی ها و ظرفیت سازی برای تكوین تشكل های تخصصی محصولی برداشته شده است.
معاون وزیر جهاد كشاورزی با بیان اهمیت بهبود حوزه آموزش، توسعه و ترویج تعاونی ها و تشكل ها گزارشی از اقدامات انجام شده در سال ۹۸ است اظهار داشت: این اقدامات گام مهمی در دستیابی به اهداف، توانمند سازی و كارآمد سازی این حوزه برداشته است.
شیرزاد با اشاره به اینكه نهادسازی در حوزه كشاورزی كشور در حال تغییر است و برای پاسخ به پیچیدگی ها، نیازمند تشكل های تخصصی هستیم اضافه كرد: حالا با تشكیل كارگروه هایی مشترك با معاونت ها و دفاتر تخصصی وزارت جهاد كشاورزی ضمن تدوین چهار اساسنامه شامل اساسنامه های دام سبك، دانه های روغنی، محصولات حبوبات و گیاهان دارویی؛ موفق به تشكیل بیشتر از ۲۰۰ شركت تعاونی محصولی در استان ها شدیم.
وی افزود: از این تعداد ۲۸ شركت در حوزه دانه های روغنی، ۲۰ شركت در حوزه دام سبك، ۱۰۰ شركت در حوزه محصولات حبوبات، ۴۹ شركت در حوزه گیاهان دارویی و ۱۵ شركت در حوزه زعفران كاران است كه مورد استقبال كشاورزان خرده پا در سطح كشور قرار گرفته است.
مدیرعامل سازمان مركزی تعاون روستایی ایران در مورد نظارت و ارزشیابی شبكه تعاونی ها و تشكل های تحت پوشش سازمان اظهار داشت: همه تعاونی ها و تشكل های تحت پوشش سازمان تعاون روستایی در هفت محور و عملكرد (میزان رعایت قوانین و مقررات، تأمین و زیر ساخت، ساختار و عوامل مدیریتی، توانمند سازی و آموزش، رعایت ضوابط مالی، میزان فعالیتهای اقتصادی و سایر فعالیتهای تحولی و نو آورانه) مورد ارزشیابی قرار گرفتند.
وی اظهارداشت: به منظور صرفه جویی در هزینه ها و تسریع در جمع آوری اطلاعات و بروز رسانی فرایند ارزشیابی تعاونی ها و اتحادیه ها، سامانه جامع آماری سازمان در اختیار كاركنان است در دو سال آتی هم انجام ارزشیابی از راه زیرساخت های پیشبینی شده در سامانه ها صورت خواهد گرفت.
شیرزاد با اشاره به برگزاری چندین دوره آموزشی موفق در سطح سازمان اظهار داشت: اقدامات در طول سالجاری در حوزه بازسازی، بهسازی و تشكیل شبكه های نوین به منظور نهادسازی و سازماندهی تولیدكنندگان و بهره برداران انجام شده و اقدامات متناسب با سیاست های وزارت جهاد كشاورزی و معاونت های متخصص برای توسعه كمی و كیفی تولید محصولات استراتژیك در دستور كار سازمان قرار گرفته است.


1398/12/17
15:09:12
5.0 / 5
3421
تگهای خبر: آموزش , اقتصاد , تولید , عرضه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
Niazgah
niazgah.ir - حقوق مادی و معنوی سایت نیازگاه محفوظ است

نیازگاه

نیازمندیهای اینترنتی