Niazgah نیازگاه
سفیر ونزوئلا در گفتگو با مهر؛

هنوزبه آمریكا نفت صادرمی نماییم، ارز دیجیتال ابزار اصلی دورزدن تحریم

هنوزبه آمریكا نفت صادرمی نماییم، ارز دیجیتال ابزار اصلی دورزدن تحریم

نیازگاه: سفیر ونزوئلا در ایران با اشاره به اینكه عربستان سیاست مستقلی در حوزه نفت ندارد، اظهار داشت: ونزوئلا همچنان بصورت روزانه به هشت پالایشگاه آمریكا نفت صادر می كند.



خبرگزاری مهر- لاچین رضائیان- سفیر ونزوئلا در تهران طی گفتگویی با خبرنگار مهر به تشریح وضعیت فعلی صنعت نفت این كشور و چشم انداز پیش روی اقتصاد ونزوئلا پرداخت.
خسوس گرگوریو گنزالز در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در مورد كاهش تولید نفت ونزوئلا اظهار داشت: همه در مورد توقف تولید نفت صحبت می كنند اما كلمه توقف تولید نفت درست نیست چون رقم تولید صفر نشده است.
وی اضافه كرد: كاهش تولید نفت داشته ایم به گونه ای كه تولید نفت به یك سوم دوران قبل رسیده است اما هنوز تولید نفت داریم.
وی درباره دلایل كاهش چشمگیری تولید توضیح داد: در سال ۲۰۰۸ كه بحران اقتصادی جهانی به وجود آمد با كمبود ارز روبرو شدیم این در حالی بود كه تولید نفت نیازمند یك سرمایه گذاری دائمی در حوزه نفتی است. درواقع كمبود ارز یكی از دلایل كاهش تولید نفت جهانی بود كه از سرمایه گذاری جدید جلوگیری می كرد چونكه نبود ارز نه فقط در مورد ونزوئلا بلكه در كل دنیا باعث كاهش تولید نفت شده بود. همه این مسائل سبب شد سرمایه لازم برای تولید نفت كاهش پیدا كند كه این مورد اثر مستقیم بر تولید نفت و كاهش آن داشت.
گرگوریو گنزالز تصریح كرد: درواقع كاهش ارز و سرمایه گذاری در بازار جهانی بخصوص در ارتباط با ونزوئلا سبب كاهش تولید نفت شد.
سفیر ونزوئلا در ایران با اشاره به اینكه مسائل سیاسی كه مكمل مسائل اقتصادی می باشد، دلیل دوم كاهش تولید نفت بود، اظهار داشت: محدودیت هایی از جانب آمریكا به كشور ما تحمیل شده بود كه تبعات خویش را داشت. درواقع محدودیت هایی كه در حوزه دستیابی به تكنولوژی ها و مسائل مربوط به تولید نفت برای ما تولید كردند بر تولید نفت اثرگذار بود.
وی اضافه كرد: این مسائلی بود كه آن ها بعنوان ابزار سیاسی از آن استفاده كردند تا در حوزه اقتصاد به ما فشار آورند و به اهداف خودشان برسند اما ما هم همچون گذشته مسئولیت های خودمان در حوزه مسائل نفتی را ادامه می دهیم. صادرات نفت به آمریكا به مثابه گذشته ادامه دارد اما به دلیل تحریم ها در پرداخت مشكل داریم.
گرگوریو گنزالز خاطرنشان كرد: برای مثال ما به ۸ پالایشگاه در آمریكا به صورت روزانه هفت هزار بشكه نفت صادر می نماییم اما مشكلات بسیار زیادی برای پرداخت این میزان صادرات داریم كه این مساله در سرمایه گذاری ما به خصوص در حوزه نفت تاثیرگذاربوده است.
وی تصریح كرد: آن ها می خواهند با توسل به این ابزاربه ما حمله كنند و ما را مورد هجمه قرار دهند.

سفیر ونزوئلا در مورد میزان دقیق تولید نفت این كشور اظهار داشت: هم اكنون اطلاعات دقیقی در این زمینه ندارم اما از سال قبل سیاست هایی به كار بردیم و تلاش كردیم بسیار جدی تر عمل كرده تا بتوانیم كمبود های خویش را طی ۴ سال آینده جبران نماییم. البته خیلی از متحدان ما همچون چین، هند و روسیه، ما را در این زمینه بسیار كمك می كنند چونكه برای سرمایه گذاری در حوزه نفت به حجم بالایی از سرمایه نیاز است.
وی در ارتباط با میزان خرید نفت از ایران توسط این كشور توضیح داد: تا ۴۰۰ هزار بشكه نفت سبك ایران را خریداری نموده و با نفت سنگین ونزوئلا تركیب می نماییم تا به نفتی كه برای تجارت نیاز داریم دست یابیم و در نهایت صادرات نماییم. در ایران هم محدودیت هایی برای تولید نفت وجود دارد اما با مذاكراتی كه در حال انجام می باشد، به دنبال افزایش تولید هستند. البته ایران هم با محدودیت هایی روبه رو است و نمی تواند مازاد تولید داشته باشد.
عربستان در حوزه نفت سیاست مستقلی ندارد
گرگوریو گنزالز، سفیر ونزوئلا در ایران در پاسخ به سوالی درباره تلاش عربستان برای افزایش تولید نفت اوپك اظهار داشت: عربستان به دلیل اینكه با امریكا مشكلات كمتری دارد به همراه روسیه (كه بزرگترین تولید كننده نفت هستند) در مجموع روزانه ۱۱ میلیون بشكه نفت تولید می كنند.
وی افزود: ما یك نظر واحد در مورد مسائل نفت در اوپك داریم اما مواضع عربستان تحت تاثیر فضای سیاسی است. در واقع عربستان نظر ثابت ندارد اما به هر حال نظر آن ها بر افزایش تولید نفت می باشد كه این نظر مطابق با اعضای دیگر اوپك است تا بتوانند از این طریق با افزایش قیمت مقابله كنند.
سفیر ونزوئلا در ایران اظهار داشت: این طور به نظر می آید كه عربستان سیاست مشخص، ثابت و به خصوص مستقل در حوزه نفت ندارد، از این رو نمی توان عملكرد احتمالی آنها در آینده را ارزیابی كرد.
مشت خالی عربستان برای افزایش دو میلیون بشكه ای تولید نفت
وی اضافه كرد: عربستان تناقضات زیادی در رویكردهای خود دارد و همواره در حال تغییر نظرات خود در ارتباط با مسائل نفتی است. از طرفی با عنایت به این كه نفت زیادی تولید می كند اثر گذاری بسیاری بر سایر اعضای تولید كننده نفت همچون امارات دارد.
گرگوریو گنزالز در مورد وعده عربستان به ترامپ برای افزایش ۲ میلیون بشكه ای نفت (در روز) و این كه آیا این مساله ناقض استقلال اوپك نیست؟ توضیح داد: بطور قطع این مساله ناقض قوانین است اما مبحث این است كه آن ها نمی توانند این قدر نفت تولید كنند چراكه توانایی لازم را ندارند. عربستان به اوپك وعده می دهد اما توان انجام این وعده را ندارد.
سفیر ونزوئلا در ایران همینطور در مورد اینكه در رسانه های بین المللی اینگونه مطرح می گردد كه وضعیت بدهی های شركت ملی نفت ونزوئلا در دوره جدید رئیس جمهور مادورو به حالت بحرانی و وخیمی رسیده است، اظهار داشت: همه سازمان ها و شركت ها بدهی دارند چون كه برای توسعه فعالیت هایشان وام هایی می گیرند و این، منجر به ایجاد بدهی می گردد. اما برای پاسخ به سوال شما دو مسئله وجود دارد یكی اینكه تمام شركت ها بدهی دارند و حساب هایی برای پرداخت و دریافت پول دارند و مساله ای كه باید در نظر داشته باشید این است كه این شركت یكی از بزرگترین شركت های نفتی دنیا است كه صورت های مالی بسیاری دارد و مشكلاتی هم دارد.
وی افزود: ونزوئلا و این شركت صاحب بزرگترین ذخایر نفتی جهان است و نیاز به استفاده از همه ذخایر نفتی ونزوئلا برای سرمایه گذاری دارد. فرض كنید شما یه باغ بزرگ سیب دارید می خواهید از آن برداشت كنید در این فرایند برای صرف پول نیاز به دریافت وام دارید. اما زمانی كه حجم محصول شما بسیار بالا باشد، شاید آن زمان هیچ چیزی را در اختیار نداشته باشید اما پشتوانه شما آن صد هزار هكتاری است كه می توانید از آن سیب برداشت كنید. مسائل شركت نفت ونزوئلا هم همچون این باغ است. این شركت دارایی های زیادی در حوزه نفتی دارد اما به علت مشكلات مالی و نداشتن سرمایه كافی نمی تواند از منابعی كه در اختیار دارد به شكلی كه باید استفاده نماید.
ارز دیجیتال«پترو»، ابزار دور زدن تحریم های امریكا
این مقام ونزوئلایی در مورد اینكه آیا ارز دیجیتالی پترو با پشتوانه نفت می باشد می تواند وضعیت اقتصادی ونزوئلا را بهبود ببخشد، اظهار داشت: پترو یك ارز دیجیتالی با پشتوانه نفت می باشد كه قیمت این ارز برابر با قیمت روز یك بشكه نفت برابر است. در پیش فروش پترو، ۵ میلیون دلار درآمدزایی بوجود آمد كه بدون شك این رقم افزایش می یابد. در عین حال ما هم از بخش دیگر سرمایه ای ونزئلا یعنی طلا در جستجوی حمایت بیشتر هستیم؛ درواقع در تلاش هستیم طلا هم بتواند پشتوانه پترو شود. اما مشخصا این مساله نمی تواند مشكلات ونزوئلا را حل كند.
سفیر ونزوئلا در ایران خاطرنشان كرد: شاید ۵ میلیون دلار برای یك فرد زیاد باشد اما این رقم برای یك كشور بسیار ناچیز است. كشور ما بطور قطع به رقم بسیار بالاتری برای فایق آمدن بر بحران اقتصادی خود نیاز دارد چونكه بدهی های ما بسیار بیش از این رقم است. اما به هر حال با استفاده از این واحد پول می توان محدودیت های اقتصادی و تجاری كه امریكا برا ما بوجود آورده است را دور زد.
وی اضافه كرد: از طرفی این ارز به ما كمك می نماید تجارت جهانی را پرداخت نماییم. این ارز به ما كمك می نماید برای پرداخت های مان به هیچ نهاد بین المللی همچون بانك جهانی نیازمند نباشیم و به بحث سوئیفت بین المللی هم وابستگی نداریم درواقع ما در زمینه پرداخت های بین المللی مان، آزادی عمل داریم. این اقدامات، ایده های رئیس جمهور مادورو و دولت ونزوئلا بود تا مسائل و مشكلات مالی را بتوانیم با استفاده از پترو حل نماییم.
گرگوریو گنزالز افزود: هم اكنون فقط امریكا اجازه تجارت با پترو را نمی دهد به این دلیل كه ما می توانیم با استفاده از پترو محدودیت های ایجاده شده توسط آمریكا را دور بزنیم، ممنوع كرده و اجازه تجارت با آن را نمی دهد. تمام كشورها بسته به قدرت مالی خودشان میتوانند از پول های مجازی در دنیا استفاده كنند، پترو هم به این صورت این وارد سیستم تجارت جهانی شده است.
گردشگری و معدن راهكار خروج ونزوئلا از بحران
وی در پاسخ به این پرسش كه آیا دولت ونزوئلا در دوران جدید خود به غیر از ارز پترو برنامه ای برای خروج اقتصاد از شرایط فعلی دارد، تصریح كرد: دولت جدید كه از اول ژانویه ۲۰۱۹ شروع می گردد برنامه هایی را اتخاذ خواهد نمود. نخستین مبحث مربوط به مسائل معدن است چونكه ما به غیر از تولیدات گاز و نفت تولیدات معدنی هم داریم.
سفیر ونزوئلا در ایران اظهار داشت: درواقع ما می توانیم همان گونه كه در حوزه فولاد حضور و نقش فعالی در جهان داریم با افزایش تولید در بخش آلومینیوم، فولاد و آهن آن ها را هم در سطح جهانی عرضه نماییم.
گرگوریو گنزالز با اشاره به اینكه درزمینه تولید آهن شركتی در ونزوئلا به نام CBK وجود دارد، اضافه كرد: حوزه دیگری كه مورد توجه قرار دارد بخش توریسم و گردشگری می باشد. درواقع می خواهیم از این طریق در ونزوئلا سرمایه گذاری نماییم.
وی اظهار داشت: در حوزه مسایل كشاورزی و صنعتی هم توافقاتی انجام شده ولی باید منتظر باشیم تا برخی مسائل داخلی ونزوئلا حل شود. در آینده ای بسیار نزدیك برنامه هایی برای صادرات برنج، قهوه و كاكائو اجرا خواهیم كرد.

1397/04/25
14:16:05
5.0 / 5
4432
تگهای خبر: افزایش , اقتصاد , تولید , صادرات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
Niazgah
niazgah.ir - حقوق مادی و معنوی سایت نیازگاه محفوظ است

نیازگاه

نیازمندیهای اینترنتی